Jogosítvány minden szinten!

Szeretettel köszöntjük a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Autóközlekedési Kft (rövidített nevén: ATI Kft) honlapján

Az ATI Kft-ről talán csak azért kell néhány szóban beszélni, mert a most fiatalon jogosítványra vágyó generációnak nem lehet tudomása a cég múltjáról. Az ATI (Autóközlekedési Tanintézet) alapítása 1948- ra vezethető vissza. A rendszerváltás előtti időkben itt lehetett jogosítványt szerezni. Az évek alatt profi módon összeszervezett állami cégből alakult a rendszerváltás után megszületett oktató cégek zöme. Az ATI állami cégből Kft-vé vált (1992.01.01), de megpróbálta megőrizni azokat a jó tulajdonságait, amiért korábban is szerették az emberek.

Honlapunk minden olyan információt megtalál, amely az áhított jogosítvány megszerzéséhez elengedhetetlenül szükséges. Feltüntettük az árakat, feltételeket, elérhetőséget. Kedvező árakon és feltételekkel oktatunk. Tiszta, kiszámítható, átlátható képzést biztosítunk minden hallgató számára. Számunkra fontos, hogy a nálunk jogosítványt szerzők biztonságosan közlekedő emberekké váljanak, és mindez reális áron, magas színvonalon történjen.

Oktatóink mindent elkövetnek, hogy a tanulóink eredményes vizsgával zárják a nálunk megkezdett tanfolyamokat.

Milyen jogosítvány megszerzésére van lehetőség az ATI Kft-nél?

A ma létező összes jogosítvány megszerzésére!

Kategóriáink: AM, A1, A2, A, B, C, C+E, D

A GKI alap és továbbképző igazolvány megszerzésére is van lehetőség

Tanfolyamainkat a jelentkezés sorrendjében kis csoportokban indítjuk.

Változás az elméleti vizsgákon!

2016. júniusától változott a hatósági elméleti vizsga. A korábban megszokott kérdéssorok, mozgó képes kérdésekkel is kiegészültek. Erre fel kell készülni a tanulóknak. A vizsga felkészüléshez tanulóinknak biztosítjuk a teszt feladatok gyakorlását a Baross utcai irodánkban, ingyenesen. A mozgóképes feladatok többször visszanézhetőek, azonban a megoldás kiválasztására ugyan úgy 1 perc áll a rendelkezésre.

Az elmélet elsajátítása történhet tantermi foglalkozás keretében vagy otthoni e-learning formában. Mindenki maga dönti el, hogy az időbeosztásának megfelelően melyiket válassza. Az ATI Kft elméleti képzései Szolnokon a Baross u. 52-ben folynak. Gyakorlati oktatást saját rutinpályánkon végezzük Szolnok belterületén. .

Tudjuk, hogy a mai világban a megélhetés, a tanulás nagyon fontos tényezők, ezért a gyakorlati órák teljesítése során alkalmazkodunk a tanulók időbeosztásához.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.